Dräggel

Jag tror jag dör! Har precis varit och sett Aquaman och Jason Momoa måste vara världens snyggaste karl! Haha, jag som inte ens brukar gilla muskelknuttar! Polaren gillade också filmen men tyckte inte att karln var något vidare att hänga i Julgranen. Nej, hon gillar Tom Cruise istället, vilket jag inte för mitt liv kan förstå!

Det fick oss att börja diskutera vilka killar vi gillar och hur det kommer sig att vi har så vansinnigt olika smak. Hon gillar Leonardo di Caprio som jag inte står ut med! Jag gillar Benedict Cumberbatch som hon tycker ser ut som en alien. Jag fattar inte vad hon ser i George Clooney och hon har aldrig tyckt att min crush på James Franco är ens möjlig. Så där höll vi på nästan hela kvällen efter filmen. Vi började också dra namnen på gamla skolkamrater och insåg att vi redan i tioårsåldern hade radikalt olika smak.

Egentligen kom vi inte fram till något annat än att smaken är som baken och att tur är väl det, annars hade det ju bara varit några få lyckligt lottade i denna världen som har någon tur i kärlek. Eller åtminstone att ragga!

Ju mer jag funderar på det så tror jag att jag börjar se ett mönster i vad det är jag gillar och inte gillar hos killar. Jag tror att min typ är lite mer konstig än min polares. Lite quirky så där. För tittar jag tillbaka på mina förhållanden så har alla mina ex varit lite udda på något vis. Minsta gemensamma nämnare har varit att de sett ut lite annorlunda: Kalle hade dreadlocks, Peter var fullkomligen likblek och min senaste, Sixten var rejält överviktig. Men inte bara det,de har varit rätt kreativa, med glimten i ögat och mycket mörk humor. Så det kanske är det jag faller för- den där blicken och att någon står ut i mängden.