Om bloggen

Tjena alla knäppisar!

Låt mig presentera mig själv: jag heter Hanna Lundstedt och kommer ifrån Karlstad men bor idag i Stockholm. Här jobbar jag i en djuraffär, vilket jag absolut älskar då jag föredrar djur framför människor. Men ibland är jobbet sunkigt!

Mitt liv är fullt av motsatta känslor och jag snackar ofta med mina få, utvalda kompisar om livets alla kontraster och mina knäppa tankar och idéer. Det var en av de kompisarna som tyckte att jag skulle börja skriva om det här, då hon ansåg att många inte vågar eller vill dela med sig om alla dessa vändningar. Idag skall man hela tiden vara lycklig och i sociala medier bombarderas vi med hur fantastiska liv alla lever och det gör mig rent ut förbannad. Kanske lite sotis också, när jag tänker efter…

Jag har insett att man kan klara av mycket här i livet. Att jag blivit en löparentusiast hade man aldrig kunnat tro för bara några år sedan men så blev det, och jag vill gärna berätta om hur det gick till. Är du som jag men har vissa tendenser till att få ångest ibland är detta rena rama livlinan, och jag har lite andra tips också! Det är ju inte alltid jättekul att träna men man kan hitta tillbaka till träningen om man bara bestämmer sig för det. Man mår helt enkelt bättre av det!

Mina andra intressen är biobesök, handarbete och mina katter och jag älskar, älskar, älskar att ha långa snackisar med kompisarna om allt mellan himmel och jord.